Deborah weet als geen ander door te dringen tot de kiem. Op een positieve motiverende manier heeft zij mij gecoacht. Ze begeleid mij in mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. In mijn huidige werk pas is ik nog iedere dag toe wat ik van haar geleerd heb.
Marianne

Deborah, 
Heel heel hartelijk dank voor ons verhelderende gesprek. Je hebt me wel aan het denken gezet over wie ik ben en wat ik wil.
 Veel succes!
 Met hartelijke groet,
 Katinka Vos
 
 

Deborah is een fijne coach. Ze luistert goed naar je en helpt je op verschillende manieren om jouw intrinsieke motivatie naar boven te halen. Zij is professioneel, slim en oprecht.
Jennifer

 

Deborah heeft mij aangemoedigd de sprong naar het ondernemerschap te wagen en mijn droom te verwezenlijken. Met haar confronterende doch vriendelijke stijl heeft zij mij op scherp gezet en bewust gemaakt wat ik nou eigenlijk echt wil en belangrijk vind.
Chantal

 

Ik stond op een punt in mijn leven dat ik dacht: wat wil ik nu nog meer? Is dit het? Samen met jou deelde ik mijn verhaal, wensen, krachtpunten en heb je mij aan het werk gezet.  Enthousiast deelde ik kort daarop mijn idee├źn met je en zo kwam ik erachter dat ik meer doorzetter ben dan ik aanvankelijk dacht. Dank je wel! 
Het was altijd een cadeautje om even met je zitten, zelfs als dat online was in deze gekke corona tijd.
Je was punctueel, ge├»nteresseerd, kwam je afspraken na, was vrolijk en hebt me aan het denken gezet. 
Wat ik ook heel fijn vond was dat je jouw kennis en ervaringen als ZZP'er met me deelde!
 
Lina


Ik heb Deborah ervaren als een deskundig coach. Ze is professioneel en ervaren. Ze weet je eenvoudig te ondersteunen en heeft mij geholpen bij het doorgronden van mijn overtuigingen en belemmeringen.
Vaak waren de coaching gesprekken erg confronterend maar dat heeft mij juist aan het denken gezet. Ook daar ben ik heel blij mee. Ik ben gegroeid in het aspect minder twijfelen en doelen SMART te formuleren en op papier te zetten.
Ik weet nu dat ik naast mijn werk een eigen onderneming wil starten en ga daarvoor een businessplan schrijven.
 

Jamila 27 jaar oud.

 

 De gesprekken met Deborah hebben mij geholpen mijn kwaliteiten in kaart te brengen en een baan te vinden waar deze optimaal benut worden. Ik ga nu met plezier naar mijn werk.

Rien