Over mij

 Ik ben gespecialiseerd in loopbaancoaching gericht op heroriëntatie van werk of functie of misschien overweeg je wel ondernemerschap. 

Belangrijkste talent volgens cliënten 

Deborah weet snel een vertrouwde relatie op te bouwen en mensen, letterlijk en figuurlijk, snel en effectief in beweging te zetten. Door haar brede werkervaring en mensenkennis kan zij zich perfect verplaatsen in de ander. Op die manier helpt Deborah je jouw persoonlijke competenties en doelen in kaart te brengen. Haar aanpak is open, enthousiast, duidelijk en resultaatgericht. Haar passie is het begeleiden van mensen en ze laten zien waartoe ze werkelijk in staat zijn als ze vanuit hun talenten werken. 

Ervaring en beroepserkenning 

Deborah heeft gewerkt als Accountmanager, Marketing Manager en Project Manager bij Corporate bedrijven zoals het Mediahuis en Sanoma en heeft een B2B adviesburo Salesexpertise waarin zij bedrijven adviseert op veranderstrategie en training en coaching trajecten begeleid. Daarnaast is zij Freelance docent aan de Hogeschool Van Amsterdam en geeft zij les aan studenten van de opleiding Creative Business voor media en ondernemerschap vakken. Deborah ontdekte dat zij het talent heeft om mensen te helpen met vraagstukken betreffende hun carrière en dat zij daar het meest plezier aan beleeft.  Daarom is zij haar eigen bureau voor coaching, loopbaanadvies en re-integratie begonnen. 

Creatief, open minded en ondernemend zijn termen die Deborah goed omschrijven. Zij heeft een achtergrond als ervaren Corporate Client manager bij De Telegraaf Media groep en later bij Sanoma als teamleider en projectmanager.  Waarna zij de overstap heeft gemaakt naar het ondernemerschap met het oprichten van Salesexpertise samen met een oud collega. 

De ontwikkelingen die zij heeft doorgemaakt en de  stappen in haar carrière hebben haar in positieve zin gevormd. 

Deborah coacht bij vraagstukken op het gebied van loopbaan, studiekeuze en persoonlijke ontwikkeling. 

 

 

De coachingstrajecten zijn effectief, laagdrempelig, toegankelijk en confronterend waar nodig. 
Toegetreden als lid van Branche organisatie NOBCO