Mijn kernwaarden zijn ‘vertrouwen’, ‘respect voor eigenheid en diversiteit’ en ‘persoonlijk ondernemerschap’. Ik werk graag samen met ARBO diensten, HR professionals en een advocaat arbeidsrecht die goed op de hoogte is van HR-zaken. Ik heb verschillende studies op het gebied van commerciële economie gevolgd en een HBO studie loopbaancoaching gedaan.
Een goede match met je coach is essentieel. Als er een goede vertrouwensbasis is kan ik je verder helpen. Ik maak daarom graag kennis met je. 

Perspectief 
Leven vanuit je kracht en werken met passie. Dat is het motto waarmee ik je graag laat kennismaken. Mijn coaching bestaat uit een aantal onderdelen. Wat je kunt verwachten is dat we eerst samen bespreken wat jou bezig houdt, wat niet goed gaat, waar dat volgens jou aan ligt. Vervolgens kijken we wat je graag zou willen en hoe je daar kan komen. Veranderen kost tijd, moeite en energie maar nieuw perspectief zal ook jou energie geven. 


PARTNERS

Salesexpertise
Reynaerde Advocaten
Thomas International Nederland 
LDC testen
 

Handige sites

https://www.intermediair.nl/werk-en-carriere/loopbaanontwikkeling/zo-vraag-je-je-werkgever-om-een-loopbaantraject?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
https://www.werk.nl/imagesdxa/kansrijke_beroepen_december_2020_tcm95-425307.pdf
https://outplacement.startpagina.nl/
https://www.uwv.nl/particulieren/
https://www.werk.nl/werkzoekenden/solliciteren/baankansen/
Job marketing https://www.youtube.com/user/aaltjevincentcompany
https://fd.nl/ondernemen/1363408/dit-is-de-top-100-van-de-snelst-groeiende-nederlandse-bedrijven-van-2020 

LinkedIn specialist https://www.corinnekeijzer.nl/
https://www.leerwerkloket.nl/aan-de-slag/wat-kan-je-goed-en-wat-vind-je-leuk-test-jezelf
https://www.loopbaancompetentietool.nl/#/

Duurzaam loopbaanbeleid

 

 Duurzame inzetbaarheid Bijgaande een interessant artikel met tips over de toepassing van duurzaamheid: • https://inspiredatwork.nl/17-tips-om-duurzame-inzetbaarheid-te-bevorderen/ 

Stel ontwikkeling centraal. • https://www.ad.nl/werk/beoordelingsgesprek-past-niet-meer-bij-deze-tijd~abfe06b9/ • https://www.intermediair.nl/werk-en-carriere/op-de-werkvloer/nooit-meer-eenbeoordelingsgesprek • https://www.parool.nl/nieuws/zo-ziet-het-beoordelingsgesprek-van-de-toekomsteruit~b0d6fdea/ 

Van dromen naar doen!

 
Voor mijn onderzoek over dromen en doen. Wil ik het volgende aan jou voorleggen: 
Bedenk jij ook wel eens wat wil ik doen over 5 tot 10 jaar? Blijf ik hetzelfde doen of kies ik een ander pad. Droom jij wel eens van een andere carrière of een ander leven maar daar blijft het bij? 

  • Denk jij wel eens aan het starten van een eigen onderneming? 
  • Denk jij wel eens aan een andere baan? 
  • Is er een hobby die jij hebt maar vanwege je werk geen tijd hebt om het verder te ontwikkelen? 


Morgen of volgende week, maand, jaar.... 
 
Als je op 1 van deze 3 vragen een ja antwoord. Help ik jou graag met een aantal tips hoe je je droom werkelijk kan maken. Graag jou reactie via [email protected]
 
Tot snel.. 
Deborah 

Luister de Podcast van Marinka!
https://soundcloud.com/deloopbaancoach/de-vijf-loopbaancompetenties-van-marinka-kuijpers

Marinka is een expert in loopbaanontwikkeling haar methoden is ook ingezet in het onderwijs. Als docent/coach Creative Business op het HVA  zie ik het effect van haar methode en ben daar zeer enthousiast over.
Rode draad in deze podcast is steeds grote vragen als ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat is mijn missie?’ klein te maken.  Je kan ook denken waar ben ik nieuwsgierig naar, wat vind ik leuk, waar krijg ik een lach van op mijn gezicht en met welke bezigheid vliegt de dag voorbij.  Dan herken je vanzelf een passie en dan krijg je uiteindelijk zicht op je missie!” aldus Marinka.